Om oss - Smykkeboksen.no

Om oss

Hjertelig velkommen inn i vår fantastiske verden av kaker og kakedekorering. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til å lage de lekreste kaker og det er bare fantasien som setter grensen.

Siden 13. oktober 2017 har vi fått en butikk på Sande i Sunnfjord som heter Doldersum Gaver, Klær og Leker. En del av sortimentet har blitt tilgjengelig i nettbutikken til Kakeboksen. Som barneklær, leker, lys, kopper, hjemmedekor osv. Ta gjerne en titt.

For å handle varer hos oss må du registrere deg med en epostadresse og et passord, fylle ut navn, adresse, telefon og epost. Infoen blir lagret i vårt system og ikke delt med tredjeparter. Ønsker du å gjøre endringen i kontoen din kan du klikke på kundekonto nederst i menyen på hovedsiden. For deaktivering av konto ta kontakt med oss. For å benytte seg av Klarna må man fylle ut personsnr. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Personsnummeret ditt blir ikke lageret hos oss. Nettsidene benytter Cookies.

Du skal bruke samme epostadresse og passord dersom du ønsker å handle flere ganger.

Vi tar forbehold om eventuelle feil i priser og informasjon på våre nettsteder.